بهترین لپ تاپ برای معماری

25 بهمن, 1401
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

معماری در طول قرن‌ها بر کیفیت زندگی ما تأثیر زیادی گذاشته است. به‌عنوان‌مثال معماری یک بیمارستان را در نظر بگیرید. اگر بیمارستان فقط یک ساختمان مستطیل‌شکل با پنجره‌ها و درها باشد، هنگام رسیدگی به بیماران در شرایط اضطراری و بحرانی این ساختمان به‌هیچ‌وجه مناسب نخواهد بود.

لپ‌تاپ مناسب معماری

اما اگر بیمارستان طوری طراحی شود که بخش‌های اورژانس، ICU و تمام تجهیزات موردنیاز و اورژانسی در اولویت بوده و دسترسی به آنها راحت باشد، هم پرستاران و هم پزشکان به‌راحتی وظایف خود را انجام می‌دهند و هم می‌توان جان انسان‌ها را تضمین کرد. برای ایجاد چنین طرح‌هایی، معماران باید به ابزار مناسب مجهز شوند. اینجاست که لپ‌تاپ مناسب معماری وارد عمل می‌شود.

 

لپ تاپ مناسب معماری (راهنمای خرید)

اگر قصد دارید در دانشگاه معماری بخوانید و حرفه معماری را انجام دهید، وقت خرید لپ ‌تاپ قدرتمند رسیده است. با لپ‌تاپ رشته معماری می‌توانید معماری بیرونی و داخلی یک ساختمان را ترسیم کنید، بازی کنید و ویرایش ویدئو انجام دهید. به‌عبارت‌دیگر، شما قادر خواهید بود با بهترین لپ‌تاپ برای معماری، همه کار انجام دهید.

رشته معماری از نرم‌افزارها و برنامه‌های فشرده زیادی برای ایجاد و طراحی مدل برای مشتریان استفاده می‌کنند. این مدل‌ها به‌عنوان نمایشی بصری از ایده‌های معماران استفاده می‌شود. به‌این‌ترتیب مشتریان می‌توانند نقشه‌های معماران را بهتر درک کنند. اگر لپ‌تاپ برای تقویت مهارت‌های گرافیکی بر روی پروژه معماری خود می‌خواهید، می‌توانید مقاله “بهترین لپ‌تاپ برای کارهای گرافیکی” را بخوانید.

در این مقاله قصد داریم به ویژگی‌هایی که باید در خرید لپ‌تاپ برای معماری در نظر بگیرید بپردازیم. سپس با معرفی و پیشنهاد محصولی که متناسب با نیازهای معماران باشد، شما را بیشتر به سمت بهترین لپ‌تاپ‌های مناسب مهندسی معماری راهنمایی می‌کنیم.

 

نحوه انتخاب لپ تاپ برای معماری

دانستن اینکه چه فاکتورهایی در یافتن لپ‌تاپ برای معماری باید در نظر گرفته شوند به شما کمک می‌کند تا تصمیم بهتری برای خرید بگیرید. در اینجا مشخصاتی وجود دارد که یک معمار باید هنگام خرید بهترین لپ‌تاپ معماری در نظر بگیرد.

خوشبختانه، چه یک حرفه‌ای باتجربه باشید، چه دانشجویی که تازه شروع به کار در رشته معماری کرده‌اید یا حتی یک علاقه‌مندان به بازسازی خانه خودتان، اکنون لپ‌تاپ‌های مناسب معماری زیادی وجود دارند که ترکیبی از قدرت و قابلیت حمل را ارائه می‌دهند.

اگر به دنبال پیوستن به معمارانی هستید که لپ‌تاپ برای طراحی می‌خواهند؛ اما مقرون‌به‌صرفه باقدرت زیاد، مقاله ما در مورد “بهترین لپ تاپ های گیمینگ تا 40 میلیون” را بخوانید.

 

مشخصات لپ تاپ مناسب معماری

نرم‌افزارهای معماری از نظر اقتصادی و فنی بسیار پرکاربرد هستند. معماران از این نرم‌افزارها برای طراحی مفاهیم، ارائه‌ها، ویرایش، مستندسازی و سازماندهی پروژه‌های خود استفاده می‌کنند. نرم‌افزارهای معماری به پردازنده و گرافیک عالی نیاز دارند تا به بهترین نحو اجرا شوند.

سخت‌افزار مناسب از واجبات لپ‌تاپ برای معماران است؛ زیرا هیچ‌کس نمی‌خواهد موقع کار روی پروژه خود با کندی سیستم یا خرابی آن مواجه شود. اجازه دهید با بررسی ویژگی‌های اجزای مختلف لپ‌تاپ، نحوه انتخاب سخت‌افزار در لپ‌تاپ مناسب معماری را بررسی کنیم.

مشخصات لپ تاپ مناسب معماری

در اینجا ما بهترین لپ‌تاپ برای دانشجویان معماری که قابل‌استفاده با نرم‌افزارهای رایج در دانشکده‌های معماری باشند را به شما معرفی می‌کنیم. این نرم‌افزارها عبارت‌اند از:

  • اتوکد
  • Revit
  • 3DsMax
  • فتوشاپ
  • تریمبل اسکچاپ
  • Rhinoceros

 

پردازنده لپ تاپ خوب برای معماری

پردازنده مانند مغز در لپ‌تاپ خوب برای معماری است. برای اینکه بتوانید از نرم‌افزارهای معماری استفاده کنید، به پردازنده مناسبی نیاز دارید که بتواند آن را مدیریت کند. وقتی صحبت از پردازنده‌ها می‌شود، بهتر است ابتدا در نظر بگیرید که از چه برنامه‌ها یا نرم‌افزارهایی برای طراحی استفاده می‌کنید.

لپ تاپ مخصوص طراحی معماری

یک پردازنده عالی در بهترین لپ‌تاپ مناسب معماری، اینتل Core i5 است، اما اگر بودجه کافی دارید می‌توانید تا core i7 و core i9 یا هر پردازنده معادلی در میان پردازنده‌های ای ام دی نیز انتخاب کنید.

 

رم لپ تاپ مهندسی معماری

RAM مخفف Random Access Memory است. این حافظه کوتاه‌مدت لپ‌تاپ شما است. رم تعیین می‌کند که لپ‌تاپ شما چقدر می‌تواند نرم‌افزاری را برای برنامه‌های مدل‌سازی سه‌بعدی که در حال حاضر در حال اجرا هستند، استفاده کند. همچنین در انجام چند کار رایانه شما نقش دارد یا چند برنامه می‌تواند بدون تأخیر اجرا شود؟

ویژگی مهم دیگر در لپ‌تاپ مهندسی معماری، این است که قدرت محاسباتی عالی داشته باشند. برخی از نرم‌افزارهایی که به طور منظم توسط معماران استفاده می‌شود می‌تواند بسیار سنگین باشد، بنابراین برای شما یک لپ‌تاپ برای کارهای معماری با 8 گیگابایت رم بهترین گزینه خواهد بود.

 

پردازنده گرافیکی لپ تاپ مخصوص طراحی معماری

کاری که کارت گرافیک انجام می‌دهد این است که به پردازنده لپ‌تاپ شما کمک می‌کند تا گرافیک برنامه‌ها و نرم‌افزارهای شما را مدیریت کند. با آزادکردن پردازنده خود از بار پردازش گرافیکی، لپ‌تاپ شما می‌تواند سریع‌تر و روان‌تر کار کند.

لپ تاپ مخصوص طراحی معماری

هنگامی که در حال رندرینگ و استفاده از برنامه‌ها و نرم‌افزارهای گرافیکی بالا هستید، گرافیک مفید است. برای معمارانی که پروژه‌ها و مدل‌های زیادی را ارائه می‌کنند کارت گرافیک بسیار مهم است. داشتن کارت گرافیک 6 گیگابایتی یک پیشنهاد عالی برای لپ‌تاپ مخصوص طراحی معماری است. اما اگر پول کافی دارید، روی یک کارت گرافیک با اندازه 8 گیگابایت سرمایه‌گذاری کنید.

 

حافظه ذخیره ‌سازی بهترین لپتاپ برای معماری

در حال حاضر 2 نوع حافظه ذخیره‌سازی در بازار وجود دارد: SSD یا درایو حالت جامد و HDD یا درایو دیسک سخت. SSD در بازیابی اطلاعات بسیار سریع‌تر از HDD است. اما HDD در مقایسه با SSD با قیمت ارزان‌تری ظرفیت ذخیره‌سازی بیشتری دارد.

SSD برای فایل‌هایی که معمولاً استفاده می‌کنید و HDD برای ذخیره فایل‌هایی که می‌خواهید بایگانی کنید بهتر است. اگر باید فقط یکی از این دو را برای لپ‌تاپ مناسب برای نرم‌افزارهای معماری انتخاب کنید، به سراغ حافظه SSD بروید. همیشه می‌توانید یک هارد اکسترنال برای فایل‌هایی که برای نگهداری طولانی‌مدت نیاز دارید، بخرید.

بهترین لپتاپ برای معماری

پیشنهاد ما به شما برای انتخاب حافظه ذخیره‌سازی در بهترین لپتاپ معماری، 512 گیگابایت SSD است.

 

صفحه ‌نمایش لپ تاپ مخصوص معماری

اندازه صفحه‌نمایش نیز برای اطمینان از اینکه شما و مشتریانتان به‌راحتی بتوانید نمایی جزئی از پروژه معماری را ببینید، مهم است. بسیاری از لپ‌تاپ‌های مخصوص معماری دارای محدوده دینامیکی و دقت رنگ بالایی هستند. یک ویژگی عالی نمایشگر برای معماران از نظر رزولوشن، 1920 x 1080 است. اما اگر طرح‌های پیچیده‌تری ایجاد می‌کنید و آنها را به مشتریان خاص خود ارائه می‌کنید، اگر بتوانید روی لپ‌تاپ مخصوص معماری با وضوح 4K سرمایه‌گذاری کنید، عالی خواهد بود.

لپ تاپ مخصوص معماری

اما آیا معماران به لپ‌تاپ‌های لمسی نیاز دارند؟ باید بگوییم نه شما به‌عنوان یک معمار به لپ‌تاپ صفحه لمسی نیاز ندارید، اما مطمئناً داشتن آن می‌تواند خوب باشد. اما بدانید لپ‌تاپ خوب برای معماری که لمسی هم باشد قیمت بالاتری دارد، داشتن یک صفحه‌نمایش لمسی می‌تواند در طراحی و یادداشت‌برداری دنیای متفاوتی ایجاد کند، به‌خصوص اگر یک‌قلم داشته باشد.

 

پورت ‌ها در لپ تاپ خوب برای کارهای معماری

باید در مورد وسایل جانبی که ممکن است بخواهید در بهترین لپ‌تاپ‌ها برای مهندسان نقشه‌کشی از آنها نیز استفاده کنید فکر کنید اگر به طور منظم در حال ارائه نقشه و طرح‌های معماری به مشتریان هستید، یک پورت HDMI برای اتصال به یک مانیتور خارجی و همچنین پورت‌های USB برای وسایل جانبی مانند ماوس، پد لمسی و هارددیسک‌های خارجی می‌خواهید.

 

لپ تاپ های پیشنهادی برای معماری

1. مک‌بوک پرو 14 اینچی

اولین پیشنهاد ما برای بهترین لپ‌تاپ مهندسی معماری، مک‌بوک پرو 14 اینچی است که ترکیبی از قابلیت حمل با چندین پورت مفید را به شما می‌دهد. تراشه فوق‌العاده سریع M1 pro یا تراشه M1 Max بهترین انتخاب پردازنده لپ‌تاپ اپل برای معماری با عملکرد عالی و عمر باتری طولانی است. این لپ‌تاپ دارای صفحه‌نمایش Liquid Retina XDR و تمامی پورت‌های موردنیاز شما است.

صفحه‌نمایش Mini LED واضح در macbook pro می‌تواند به شما کمک کند، نرخ تازه‌سازی را تا نرخ 120 هرتز افزایش دهید و ظاهر تصاویر متحرک را به‌خوبی ببینید. همچنین می‌تواند های‌لایت‌های روشن و سیاهی عمیق در تصویر ایجاد کند که به نوبه خود می‌تواند تجربه فوق‌العاده‌ای از HDR را در لپ‌تاپ مک‌بوک برای معماری به شما ارائه دهد.

مک‌بوک پرو 14 اینچی

طیف رنگی گسترده مک‌بوک پرو 14 اینچی به دلیل طراحی ارگونومیک کیبورد، آن را برای تولیدکنندگان محتوا مناسب کرده است. پردازنده M1 Pro اپل می‌تواند اجراهای سنگین مانند انیمیشن‌های سه‌بعدی را به طور مؤثر انجام دهد. این لپ‌تاپ دارای راندمان انرژی باورنکردنی است، زیرا می‌تواند بیش از 12 ساعت در حالت عادی کار کند، اما با پخش ویدئو، باتری می‌تواند بیش از 9 ساعت دوام بیاورد.

بازگشت پورت‌ها دیگر تغییر بزرگ طراحی در مک‌بوک پرو است. سه پورت USB-C Thunderbolt 4، یک پورت HDMI، یک اسلات کارت SD، یک جک هدفون 3.5 میلی‌متری و یک پورت MagSafe را با این لپ‌تاپ دریافت می‌کنید. ممکن است از پورت نوع C برای شارژ لپ‌تاپ استفاده کنید، اما این سرعت به‌اندازه پورت MagSafe نیست.

 

2. لپ تاپ ایسوس مدل FA707RM

اگر نگاهی اجمالی به مشخصات بهترین لپ‌تاپ ایسوس برای معماری، یعنی لپ‌تاپ تاف گیمینگ FA707RM بیندازیم، متوجه می‌شویم که شرکت ایسوس واقعاً می‌خواسته نسبت به مدل قبلی همه چیز را ارتقا دهد. FA707RM نه‌تنها آخرین پردازنده AMD یعنی R7(6800H) را دارد، بلکه از گرافیک RTX 3070 Ti استفاده کنید.

لپ تاپ ایسوس مدل FA707RM

اما ویژگی مهم‌تر TUF GAMING FA707RM ، وجود 6 گیگابایت کارت گرافیک RTX3060 است که به طور قابل‌توجهی افزایش‌یافته است. بدنه لپ‌تاپ نیز کمی متفاوت‌تر از مدل قبل خود شده و مهم‌ترین تغییرات، گنجاندن یک سوئیچ MUX است که اکنون به گرافیک اختصاصی این امکان را می‌دهد که آن فریم‌ها را مستقیماً به نمایشگر بفرستد، به‌جای اینکه برای انجام این کار به گرافیک یکپارچه تکیه کند.

 

کلام پایانی

ما در مورد مشخصاتی که باید هنگام خرید لپ‌تاپ مهندسی معماری در نظر بگیرید صحبت کردیم. همچنین پیشنهاداتی از بهترین نوع لپ‌تاپ برای معماری به شما معرفی کردیم. اگر با برنامه‌ها و نرم‌افزارهایی کار می‌کنید که واقعاً به مشخصات بالایی نیاز ندارند، دیگر نیازی به خرید لپ‌تاپ‌ گران‌قیمت نیست. بهترین لپ‌تاپ‌ برای معماران، لپ‌تاپی خواهد بود که متناسب با نیاز و بودجه آنها باشد.

انتخاب لپ‌تاپ حرفه‌ای برای کارهای معماری به بهبود سرعت، کارایی و بهره‌وری شما کمک می‌کند. همچنین یک لپ‌تاپ معماری خوب به ایجاد یک تصویر درست از پروژه برای مشتری کمک می‌کند و درعین‌حال به آن‌ها مراحل و نماهای سه‌بعدی را نشان می‌دهد؛ بنابراین، در مورد لپ‌تاپ برای معماری داخلی هوشمند باشید و قبل از سرمایه‌گذاری، به‌خوبی تحقیق کنید.

امیدواریم در یافتن لپ‌تاپ معماری قیمت مناسب موفق باشید!

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.