در توییتر چگونه فعالیت کنیم؟

12 مهر, 1400
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

توییتر نیز یکی دیگر از شبکه های اجتماعی است که در سراسر دنیا کاربران زیادی دارد. در این مطلب به شکل کامل با این شبکه ی اجتماعی محبوب آشنا می شویم و توضیح می دهیم که در توییتر چگونه فعالیت کنیم؟ ویژگی های توییتر و اصطلاحات رایج در آن را در این مطلب توضیح داده ایم.در این مطلب می خواهیم با توییتر و این که در توییتر چگونه فعالیت کنیم؟ آشنا شویم.

توییتر یکی شبکه های اجتماعی است که در کل دنیا به یکی از شبکه های مجازی بسیار محبوب تبدیل شده است و کاربران زیادی دارد. توییتر در سال 2006 میلادی توسط جک دورسی، بیز استون و اوان ویلیامز ایجاد شده است. در بین ده وب سایت برتر دنیا می توانیم نام توییتر را هم مشاهده کنیم. توییتر از همان ابتدا محبوبیت زیادی نزد مردم یافت. در ادامه مطلب با این شبکه محبوب و اینکه در توییتر چگونه فعالیت کنیم؟ آشنا می شویم.

 

در توییتر چگونه فعالیت کنیم؟

همه شما می دانید که برای شروع فعالیت در هر شبکه ی مجازی ابتدا باید در آن ثبت نام کرد. پس از ثبت نام باید اطلاعات شخصی خود را در صفحه خود وارد کنید. توییتر زبان فارسی هم دارد و می توانید به راحتی در آن فعالیت کنید. بعد از قبول قوانین توییتر که به صورت گزینه برای شما آورده می شود، صفحه ای برای شما باز می شود که در آن می توانید افراد معروف یا هر فرد دلخواه خود را فالو کنید.

در مرحله بعدی توییتر به شما این پیشنهاد می کند که در صورت تمایل از طریق ایمیل و یا شبکه های مجازی دیگر دوستان خود را به این برنامه دعوت کنید. البته اگر تمایل نداشته باشید می توانید این مرحله را از طریق گزینه پایین صفحه رد کنید. با اتمام این مرحله ثبت نام شما به پایان رسید. در ادامه مقاله در توییتر چگونه فعالیت کنیم شما را با اصطلاحات به کار رفته در این شبکه آشنا می کنیم.

 

اصطلاحات به کار رفته در توییتر و توضیح هرکدام از آن ها

ممکن است برخی از شما معانی اصطلاحات مربوط به توییتر را به طور دقیق ندانید. در زیر برخی از کلمات به همراه توضیحات آن ها آورده شده است.

 

Twee: توییت یا توییت کردن همان متنی است که شما در این شبکه اجتماعی محبوب تایپ می کنید. قبلا شما فقط می توانستید در هر توییت 140 کاراکتر بنویسید ولی امروز می توانید تا 280 کاراکتر تایپ کرده و در کنار متن خود از تصاویر و ویدیوهای متنوع استفاده کنید.

 

Retweet: یکی دیگر از اصطلاحات توییتر، ریتوییت است که به معنای نشر دادن مجدد یک توییت در پیج شخصی خودتان است. اگر بخواهیم به ساده ترین شکل معنی ریتوییت را بگوییم، همان کپی کردن است.

 

TweetUps: توییت آپ در این برنامه زیاد به کار برده نمی شود ولی معنای آن دیدار با اعضای مختلف توییتر است.

 

Trending Topics: این اصطلاح که کاربرد زیادی هم در این وبسایت دارد به معنی موضوعات داغ است. در این برنامه یک قسمتی وجود دارد به نام ترند. اگر یک هشتگ چندین بار مورد استفاده اعضای توییتر قرار بگیرد، وارد بخش ترند می شود. ترند در به صورت جهانی و کشوری است که عموم اعضا می توانند آن را ببینند.

 

Direct: با این کلمه ممکن است در اینستاگرام آشنا شده باشید. پیام های خصوصی که به دیگران ارسال می کنید و یا از طریق دیگر کاربران به شما فرستاده می شود دایرکت نامیده می شوند.

 

Troll: ترول نیز یکی دیگر از اصطلاحات پرکاربرد در توییتر می باشد. به افرادی که توییت های مختلفی را جهت تخریب دیگران منتشر می کنند، ترول گفته می شود.

 

تایم لاین: در صفحه تایم لاین توییت ها به شما نشان داده می شود. توییت های خودتان نیز در این قسمت وجود دارند.

 

معروف شدن در توییتر

در این بخش از مطلب در توییتر چگونه فعالیت کنیم؟ به شما آموزش می دهیم تا بتوانید در این شبکه اجتماعی معروف شوید. برای اینکه بتوانید فالورهای زیادی در توییتر داشته باشید و به معروفیت برسید باید فعالیت زیادی داشته باشید. در وهله اول یک صفحه کامل همراه با بیوگرافی و مشخصات کامل از خود تشکیل دهید. توییت های ناب و به دردبخور با مضمون های معنی دار بزنید و در توییت های خود از هشتگ ها نیز استفاده کنید.

به جای فعالیت نامنظم، فعالیتی مداوم داشته باشید تا بتوانید کاربران زیادی را جذب صفحه خود کنید. شما نیز بقیه را فالو کنید و در مورد توییت های آن ها نظر بدهید. برای توییت های دیگر واکنش نشان دهید و سعی کنید واقع بین باشید. البته باید در این موضوع صبور باشید. قرار نیست در مدت زمان کم تبدیل به کاربر معروف توییتر شوید.

آخرین بخش در توییتر چگونه فعالیت کنیم؟ به تیک آبی اختصاص داده ایم. برندهای معتبر و معروف در توییتر که کاربران زیادی آن ها را می شناسند و دنبال می کنند، نشان تیک آبی دارید. شما نیز می توانید با داشتن فالوورهای زیاد، فعالیت زیاد و توییت های زیبا نشان تیک آبی را دریافت کنید.

 

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.