نحوه ی ساخت واتس اپ بیزینس و کاربردهای آن

8 بهمن, 1399
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

پیام رسان های اندرویدی را می توان از کاربردی ترین برنامه های این پلتفرم به حساب آورد. این اپلیکیشن ها با ارائه قابلیت هایی مثل تماس صوتی و تصویری، ارسال پیام، ارسال فیلم و … آن هم به صورت رایگان نحوه ارتباط افراد با یکدیگر را به طور کامل تغییر دادند و پروسه ارتباط را بسیار آسان تر کردند. در این بین مسنجرها در رقابت با هم روز به روز به قابلیت های خود اضافه کردند تا جایی که امروزه از این اپلیکیشن ها برای انجام متنوع خود به صورت روزمره استفاده می کنیم.

 

برخی از امکانات و قابلیت های برنامه WhatsApp Business :

  • طراحی شده برای بیزنس های شخصی و کسب و کار های کوچک و بزرگ
  • پروفایل تجاری با امکان وارد کردن آدرس ایمیل، وبسایت، شرح فعالیت ها و …
  • ذخیره پاسخ های فوری شخصی برای ارسال سریع جواب به پیام های تکراری
  • پیام های خودکار برای آگاهی مشتریان از زمان تماس شما با آن ها
  • آمار تمامی پیام های ارسال خود ( ارسال های موفق، پیام های تحویل داده شده، پیام های خوانده شده )
  • امکان استفاده از نسخه معمولی و بیزنس به صورت همزمان بر روی یک اسمارت فون ( باید از دو شماره موبایل متفاوت استفاده شود )
  • توانایی پاسخ به مشتریان خود از طریق نسخه وب
  • پشتیبانی از تمامی قابلیت های نسخه اصلی واتس آپ

 

اما در بین این اپ ها می توان عنوان محبوب ترین را به یکی دیگر از ایده های زاکربرگ یعنی واتساپ داد. همانطور که می دانید بزرگترین مزیت این برنامه تماس و صوتی و تصویری رایگان آن است که با کیفیت بسیار خوبی نیز انجام می شود. البته قابلیت های دیگری مثل ارسال پیام، ارسال فایل و تشکیل گروه و کانال نیز در این اپ وجود دارد که می تواند از دلایل اصلی محبوبیت بین کاربران باشد.

اما فیسبوک برای کسانی که می خواهند از واتساپ برای اموزی کاری خود استفاده کنند یک اپلیکیشن جداگانه طراحی کرده و نام آن را واتساپ بیزینس گذاشته است. اما این اپ چه تفاوت هایی با واتساپ دارد؟ در این مورد باید بگوییم که این نرم افزار از تمام قابلیت هایی که با دانلود واتساپ به دست می آورید پشتیبانی می کند و علاوه بر آن مجموعه ای از ویژگی های جدید را نیز ارائه می دهد که به طور خاص به بهبود امور کاری شما ارتباط دارد.

حالا به سراغ ویژگی های این نرم افزار می رویم. نخستین تفاوت این اپ با نسخه اصلی در پروفایل کاربری شما مشاهده می شود، جایی که شما می توانید اطلاعات مربوط به کسب و کار خود را در پروفایل وارد کنید تا افراد راحت تر بتوانند شما را پیدا کنند یا با شما ارتباط برقرار کنند. به طور مثال شما می توانید در این بخش آدرس وبسایت خود را وارد کنید یا لوکیشن کسب و کار را با مشتریان به اشتراک بگذارید. چنین قابلیت هایی در ورژن اصلی واتساپ وجود ندارد و فقط امکان به اشتراک گذاری شماره همراه فراهم است.

واتس اپ بیزینس پیام رسانی است که برای صاحبان مشاغل طراحی شده است. برای ساخت اکانت واتس اپ بیزینس و همچنین آشنایی بیشتر با این اپلیکیشن، ادامه مطلب را بخوانید.

واتس اپ (Whatapp) برای کمک به کسب و کارهای مختلف و صاحبان مشاغل، نسخه بیزینسی اپلیکیشن خودش را به صورت رایگان منتشر کرده و در آن ابزارهای کاربردی مختلفی را به کاربران ارایه می‌‌کند. اگر برای کسب و کار خود نیاز به یک پیام رسان دارید، واتس‌اپ بیزینس می‌تواند گزینه خوبی باشد.

در ادامه شما را با واتس اپ بیزینس و نحوه ساخت اکانت در آن آشنا می‌کنیم . امروزه خیلی از افراد از واتساپ بیزینس به عنوان واتساپ دوم روی گوشی خود استفاده می کنند ،پس اگر نیاز به واتساپ دوم دارید می توانید از این واتساپ استفاده کنید. (آموزش کامل ساخت اکانت در واتس‌اپ).

 

ساخت اکانت واتس اپ بیزینس

ساخت اکانت واتس اپ بیزینس دقیقا مشابه ساخت اکانت واتس اپ معمولی بوده و مراحل تقریبا مشابهی دارد. برای ساخت اکانت واتس اپ بیزینس توسط گوشی، مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید

جدیدترین نسخه از اپلیکیشن واتس اپ بیزینس را از گوگل پلی دانلود و نصب کنید. این اپلیکیشن فقط برای سیستم عامل اندروید عرضه شده است.

برنامه را اجرا کرده و روی AGREE AND CONTINUE کلیک کنید.

شماره خود را وارد کرده و روی NEXT کلیک کنید.

با نمایش پیغام‌، روی CONTINUE کلیک کنید.

کد ارسال شده را در باکس موجود وارد کنید. در صورتی که کد از طریق پیامک ارسال نشد، روی Call me کلیک کنید تا کد توسط تماس صوتی در اختیارتان قرار بگیرد.

نام شرکت یا بیزینس خود را وارد و سپس روی NEXT تپ کنید. با نمایش پیغام، گزینه OK را برگزینید. در این مرحله امکان آپلود عکس برای پروفایل هم موجود است.

در آخر روی دکمه AGREE کلیک کنید.

 

در صورتی که اکانت واتس اپ معمولی دارید، اکانت‌تان به نوع بیزینسی تبدیل شده و به اطلاعات‌ گذشته خود در این حساب دسترسی خواهید داشت. در این وضعیت اکانت شما از واتس اپ معمولی خارج شده و توسط آن نمی‌توانید حساب خود را کنترل کنید. در واقع امکان کنترل اکانت با هر دو اپلیکیشن وجود ندارد.

 

قابلیت‌های خاص واتس اپ بیزینس

با توجه به این که تمرکز این پیام رسان روی ارایه بیشترین امکانات در حوزه کسب و کار بوده، از قابلیت‌های کاربردی متنوعی در این زمینه برخوردار شده است. تمامی این قابلیت‌ها برای کنترل بهتر مشتریان، شناخته شدن شغل و همچنین ارتباط راحت‌تر با افراد در دسترس قرار گرفته است. در ادامه به توضیح این موارد می‌پردازیم.

 

لیبل بندی فردی

در واتس اپ بیزینس این امکان به شما داده می‌شود تا مشتریان خود را در گروه‌های مختلف با لیبل‌های خاص قرار دهید و از این طریق منظم‌تر با افراد موجود در هر لیبل ارتباط برقرار کنید. برای مثال اگر می‌خواهید کد تخفیف محصولات‌تان را برای تعدادی از مشتریان وفادارتان ارسال کنید، دیگر نیاز به انتخاب اکانت‌ها به صورت تک تک نبوده و اکنون می‌توانید این کار را به صورت گروهی با قرار دادن مشتریان مورد نظر در یک لیبل خاص انجام دهید. (با این ترفند در واتس‌ اپ کانال بسازید!).

 

قرار دادن تمامی اطلاعات مربوط به کسب و کار

با ساخت اکانت واتس اپ بیزینس می‌توان برای پروفایل خود علاوه بر اطلاعات پایه، موارد حرفه‌ای‌تری را قرار داد. در بخش ویرایش حساب کاربری در کنار نام بیزینس، بخش‌هایی برای قرار دادن آدرس دقیق محل کار، نوع بیزینس، توضیحات بیشتر برای معرفی بیزینس، آدرس ایمیل و آدرس وبسایت وجود دارد. علاوه بر این‌ها واتس اپ برای تایید حساب‌های رسمی و بزرگ از ویژگی تیک سبز استفاده می‌کند.

 

دسترسی به آمار

از منوی Statistics در اپلیکیشن واتس اپ بیزینس می‌توان به آمار و ارقام مربوط به پیام‌ها دسترسی داشت. در این منو تعداد کل پیام‌های ارسال شده، تحویل داده شده، خوانده شده و دریافت شده نمایش داده می‌شود.

 

ارسال خودکار پیام خوشامد گویی

شما می‌توانید برای حساب کاربری بیزینسی واتس اپ خود، یک پیام خوشامدگویی پیش فرض انتخاب کنید. با این قابلیت، برای تمامی افرادی که برای اولین بار به شما پیام می‌دهند یا از زمان ارسال آخرین پیام‌شان 14 روز گذشته، متنی به صورت خودکار ارسال می‌شود. این متن باید توسط صاحب اکانت از قبل نوشته شود.

 

پاسخ سریع

توسط واتس اپ بیزینس می‌توان میانبرهایی برای ارسال پیام‌ ایجاد کرد. برای مثال اگر می‌خواهید با تایپ PRICE/ لیست قیمت خدمات‌تان برای فرد مورد نظر ارسال شود، می‌توانید از این قابلیت استفاده کنید. از طریق بخش Quick replies باید عبارت میانبر و متن مربوط به آن را تعیین کرد تا هر بار نیازی به تایپ کامل متن نباشد.

 

سخن پایانی

به طور کلی، واتس اپ بیزینس می‌تواند گزینه خوبی برای صاحبان مشاغل مخصوصا کسب و کارهای اینترنتی باشد. همه این ویژگی‌ها در کنار تمامی قابلیت‌هایی که در واتس اپ معمولی دیده بودیم، می‌توانند پاسخگوی نیازهای بسیاری از کاربران در امر پیام رسانی باشند. البته با وجود تلگرام و ربات‌هایی که امکانات تقریبا مشابهی را ارایه می‌کنند، شاید عده زیادی از کاربران جذب واتس اپ بیزینس نشوند و تلگرام را که از کاربران ایرانی بیشتری برخوردار است، ترجیح دهند.

 

ویژگی های این برنامه

  • مناسب برای اداره کسب و کار
  • ساخت پروفایل کاری
  • به اشتراک گذاری آدرس سایت در پروفایل
  • امکان اشتراک گذاری لوکیشن و شماره تماس
  • امکان برقراری تماس صوتی و تصویری
  • ارسال عکس، ویدیو و فایل صوتی
  • قابلیت ساخت کاتالوگ محصولات
  • پاسخ های اتوماتیک و سریع
  • قابلیت برچسب زدن مخاطبان

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.